ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0: «Λευκή» ισοπαλία με… νικητή τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός - ΑΕΚ
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι» έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που ευνόησε τον πρωτοπόρο της Super League, Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του κι ειδικά στο πρώτο μέρος έδειχνε να κάνει ο,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν έπιασε την καλύτερη απόδοση του, αλλά είχε τις στιγμές του για να σκοράρει. Τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν τα κατάφερε.

Η «Ένωση» μπήκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ξεκάθαρο στόχο να κάνει το παιχνίδι της και τα κατάφερε, «βραχυκυκλώνοντας» τους παίκτες του Μίτσελ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και την υπεροχή, πατώντας με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο αποδείχθηκαν ιδιαίτερα «σπάταλοι» στην τελική προσπάθεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν τουλάχιστον 3-4 μεγάλες στιγμές μέχρι την ανάπαυλα, με τα τετ-α-τετ των Γκαρσία και Ρότα να ξεχωρίζουν. Στην πρώτη περίπτωση ο Παπασταθόπουλος έδιωξε την μπάλα στη γραμμή, ενώ στη δεύτερη ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν κι εκείνοι κάποιες καλές στιγμές. Μάλιστα, βρήκαν δίχτυα, με τον Χάμες Ροντρίγκες στο 59’, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Μασούρας, ο οποίος έδωσε την ασίστ, ήταν σε θέση οφσάιντ. Η κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων κατεγράφη στο 74’, όπου ο Αθανασιάδης έδιωξε εξ επαφής κεφαλιά του Παπασταθόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες σούταρε στα σώματα.

Super League
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0slgr.gr

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκλεν Νάιμπεργκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρέαμπτσουκ, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά - Άμραμπατ, Μουκουντί, Αραούχο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Άβιλα (89΄ Αγκ. Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Μασούρας (60΄ Γκ. Ροντρίγκες), Χάμες (89΄ Φορτούνης), Μπιέλ (82΄ Βρουσάι), Μπακαμπού (82΄ Ελ Αραμπί).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Άμραμπατ (75΄Φαν Βερτ), Πινέδα (82΄ Μάνταλος), Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Η 13η αγωνιστική της Super League

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΚΑΝΑΛΙ / ΣΚΟΡΕΡ

«Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

0-4

(60' πεν. Φαμπιάνο, 79' Ενκουλού, 81' Οντουμπάγιο, 90+3' Πάλμα)

«Απ. Νικολαϊδης»

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

2-0

80' Ιωαννίδης, 90+4' Μάγκνουσον

«Αθ. Διάκος»

Λαμία – Παναιτωλικός

1-3

12’ Ντε Βινσέντι / 7’, 30' πεν. Καρέλης, 90+7' Ζοάο Πέδρο

«Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

0-0

-

Τούμπα

ΠΑΟΚ – Βόλος

21:30

Novasports Prime

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

«Θ. Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρ. – Ιωνικός

18:00

Novasports Prime

«Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ – Λεβαδειακός

19:30

CosmoteSport1HD

Σχετικές ειδήσεις