ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες με υπογραφή Καρέλη

Super League
Intime News

Super League: Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο Παναιτωλικός πέρασε (3-1) από τη Λαμία και πανηγύρισε «τρίποντο», μετά από 41 μέρες.

Η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» μετά από τις 3 Οκτωβρίου.

Ο Καρέλης βρήκε δύο φορές δίχτυα, έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα κι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού, ο οποίος ήταν επτά σερί ματς χωρίς νίκη. Από την πλευρά, η Λαμία ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο με δεύτερη σερί ήττα, μετά την «πεντάρα» από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Super League
Λαμία - Παναιτωλικός 1-3slgr.gr

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντε Βινσέντι, Κορνέζος, Μαρμεντίνι - Κορνέλιους
ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σίλβα, Τζανδάρης, Νούνιες (56΄ Ασκόφσκι), Ντε Βινσέντι (76΄ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (76΄ Καραμάνος), Μανούσος (56΄ Μποάκιε, 64΄ Γιακουμάκης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτεσον, Φλόρες, Ντίας (79΄ Μλάντεν), Μόρσεϊ (46΄ Σενγκέλια), Νταγκό (75΄ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (86΄ Πέδρο).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Με σπασμένα φρένα ο αήττητος Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός λύγισε 2-0 τον Ατρόμητο κι ολοκλήρωσε αήττητος τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τη 12η νίκη τους σε 13 ματς κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος έπαιζε από το 35ο λεπτό με δέκα παίκτες.

Ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπρεπε να κοπιάσει πολύ για να βρει γκολ, μετά την αποβολή του Έρλινγκμαρκ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και μια πολύ καλή στιγμή με τον Τζοβάρα, πριν ο Φώτης Ιωαννίδης δώσει ξανά τη λύση!

Ο Έλληνας επιθετικός, όπως και στο Αγρίνιο, λύτρωσε το «τριφύλλι» στην κατάμεστη Λεωφόρο, ενώ ο Μάγκνουσον με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τα «πράσινα», σφραγίζοντας ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Super League
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδος)
Κίτρινες: Μπερνάρ – Έρλινγκμαρκ, Χατζηισαΐας
Αποβολές: Έρλινγκμαρκ (35’, δεύτερη κίτρινη)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82’ Γκάνεα), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (64’ Ιωαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (88’ Τσόκαϊ), Σπόραρ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (87’ Τζαβίδας), Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (44’ Οικονομίδης), Μουνίθ (64’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (64’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (64’ Φριντζόνσον).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Κρις Κόουλμαν (Ατρόμητος)

Εμφατικό «διπλό» επί του ΠΑΣ ο Άρης

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ στα Γιάννινα. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο, σημειώνοντας εννιά γκολ σε δύο ματς.

Η αναμέτρηση δεν ήταν εύκολη για τον Άρη, ο οποίος χρειάστηκε την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαμπιάνο για να ανοίξει το σκορ στο 60ο λεπτό. Στη συνέχεια και για ένα δεκάλεπτο (70’-80’), οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου «υπέφεραν», καθώς ο ΠΑΣ άσκησε μεγάλη πίεση κι έχασε ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, όμως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξέσπασε και πέτυχε τρία γκολ, παίρνοντας με εμφατικό τρόπο το «τρίποντο».

Super League
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-4slgr.gr

Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)
Κίτρινες: Εραμούσπε – Φαμπιάνο, Εμπακατά, Ετέμπο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Παμλίδης (87’ Μανσούρ), Εραμούσπε, Τζίμας (87’ Τσίρης), Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Μπαλάν.
ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρθία (73’ Νταμπό), Ετέμπο (90’+2’ Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο (79’ Γκρέι), Καμάτσο (46’ Οντουμπάτζο), Πάλμα.

Η 13η αγωνιστική της Super League

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΚΑΝΑΛΙ / ΣΚΟΡΕΡ

«Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

0-4

(60' πεν. Φαμπιάνο, 79' Ενκουλού, 81' Οντουμπάγιο, 90+3' Πάλμα)

«Απ. Νικολαϊδης»

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

2-0

80' Ιωαννίδης, 90+4' Μάγκνουσον

«Αθ. Διάκος»

Λαμία – Παναιτωλικός

1-3

12’ Ντε Βινσέντι / 7’, 30' πεν. Καρέλης, 90+7' Ζοάο Πέδρο

«Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

19:30

CosmoteSport1HD

Τούμπα

ΠΑΟΚ – Βόλος

21:30

Novasports Prime

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

«Θ. Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρ. – Ιωνικός

18:00

Novasports Prime

«Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ – Λεβαδειακός

19:30

CosmoteSport1HD

Σχετικές ειδήσεις