ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Ολυμπιακός: Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
InTime / ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ένα ανεπίσημο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας που έγινε στις 8/2/1981, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλη Βασιλειάδη, βρέθηκε στο μνημείο της Θύρας 7 και τίμησε τη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, αφήνοντας ένα λουλούδι. Το επίσημο μνημόσυνο θα γίνει τις επόμενες μέρες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα γνωστοποιήσει επισήμως την ημέρα και την ώρα τέλεσής του.

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν είναι ικανά να σβήσουν από τις μνήμες μας τα θύματα της Θύρας 7. Στις 8 Φεβρουαρίου 1981, εκείνη την αποφράδα ημέρα, ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της χώρας χτυπήθηκε από τη μεγαλύτερη τραγωδία που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Πέρασαν 42 χρόνια, αλλά οι 21 φίλαθλοι που έφυγαν τόσο άδικα, θα είναι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το μνημόσυνο του Σαββάτου.