ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Παρέμβαση στην εκδίκαση του Ατρόμητος – ΑΕΚ – «Να διαταχθεί διεξαγωγή του αγώνα»

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime News

Super League: Ο Παναθηναϊκός, έχοντας έννομο συμφέρον, θα παραστεί ως διάδικος στην εκδίκαση της υπόθεσης για την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Ο συνήγορος της ομάδας του Περιστερίου, Αλέξης Κούγιας είχε αναφέρει την Τρίτη (7/2) ότι: «Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον».

Το «τριφύλλι», όπως μετέδωσε ο Libero FM, ήταν η πρώτη ΠΑΕ, η οποία κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση, ώστε να παραστεί και να εκπροσωπηθεί νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (9/2).

Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ, η οποία δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του προβλήματος με τα δοκάρια, θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Οι «πράσινοι» ζήτησαν επίσημα «να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση μας και να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία».

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει έννομο συμφέρον, λόγω των όσων διακυβεύονται βαθμολογικά, με τη συγκεκριμένη κίνηση θα μπορεί πλέον να παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς.

Σχετικές ειδήσεις