ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος στην Πολωνία με την απόφαση του «μεθυσμένου» διαιτητή του ΑΕΚ-Άρης (video)

Σάλος στην Πολωνία με την απόφαση του «μεθυσμένου» διαιτητή του ΑΕΚ-Άρης (video)

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφκσι «σφύριξε» για πρώτη φορά μετά τα όσα έγιναν στην Ελλάδα πριν από το ΑΕΚ - Άρης και τα έκανε... σαλάτα.

Ο Πάβελ Ρατσκόφκσι ορίστηκε να διευθύνει αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Πολωνίας για πρώτη φορά, μετά τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα πριν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης.

Τότε, ο Πολωνός και οι βοηθοί του είχαν δημιουργήσει επεισόδιο με Έλληνες φιλάθλους κατά τη πτήση προς την Αθήνα, αλλά και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ είχαν κατηγορηθεί πως ήταν μεθυσμένοι, με αποτέλεσμα να γίνει η αλλαγή τους με Έλληνα ρέφερι από την ΕΠΟ.

Ο Ρατσκόφσκι, παρότι μπήκε στον... πάγο από την UEFA, ορίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση μεταξύ της Σταλ Μίελετς και της Λέγκνιτσα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πολωνικού πρωταθλήματος.

Εκεί που κατάφερε, όμως, να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για μια απόφαση στο 94' που καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα. Συγκεκριμένα σε εκείνο το σημείο κι ενώ η ουραγός της βαθμολογίας Λέγκνιτσα ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1, ο Ρατσκόφσκι δεν είδε φάουλ σε σπρώξιμο στη γωνία του κόρνερ, με αποτέλεσμα στη συνέχεια της φάσης να έρθει το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους.

Το γκολ μέτρησε κανονικά, καθώς η παράβαση δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Πολωνού, αλλά και του βοηθού που βρισκόταν κοντά στη φάση ενώ δεν παρενέβη ούτε ο διαιτητής του VAR.

Δείτε τη φάση στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις