ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Πάνοπλο στην Τούμπα το «τριφύλλι» - Η αποστολή του Γιοβάνοβιτς

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Πάνοπλο στην Τούμπα το «τριφύλλι» - Η αποστολή του Γιοβάνοβιτς
Eurokinissi

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το «παρών» στην αποστολή των «πράσινων» δίνει ο Σάρλια που ξεπέρασε το πρόβλημά του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν απόντες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» θέλουν να φύγουν με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και ανάλογα με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, να μάθουν αν θα συνεχίσουν να έχουν «συγκάτοικο» την Ένωση στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γυμνάστηκαν για τελευταία φορά το Σάββατο (22/04) στο «Γ. Καλαφάτης». Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμναση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος, ο Σέρβος κόουτς ανακοίνωσε την αποστολή.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.