ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League | Οι επιλογές των Ανιγκό, Αλμέιδα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Super League
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Δείτε τις επιλογές του Ζοζέ Ανιγκό και του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή, μαζί με τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει το… τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με τριάδα στο κέντρο τους Φορτούνη, Μπιέλ και Βαλμπουενά. Ο Γάλλος θα παίξει ως «10άρι», ενώ οι άλλοι δύο θα είναι στα «φτερά», πίσω από τον Μπακαμπού, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Σισέ, Μπα, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπακαμπού, ενώ στον πάγκο βρίσκονται οι: Τζολάκης, Ραμόν, Αραμπί, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Μασούρας, Κασάμι, Ντόη.

Η «Ένωση» θα ξεκινήσει με τους Λιβάι Γκαρσία και Τσούμπερ στην επίθεση. Ο Ελβετός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και ουσιαστικά καλείται να καλύψει το «κενό» του Αραούχο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Πάολο Φερνάντες.

Σχετικές ειδήσεις