ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Εκτός έδρας θρίαμβοι για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Super League
Newsbomb.gr

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των δύο σπουδαίων ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των playoffs, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Δύο μεγάλες αναμετρήσεις στη μάχη του τίτλου περιλαμβάνει το σημερινό (23/4) πρόγραμμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, δοκιμάζονται στις έδρες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα. Των δύο ομάδων δηλαδή, που θέλουν να κρατηθούν στο κυνήγι του τίτλου ή έστω ενός καλύτερου πλασαρίσματος στην τελική βαθμολογία. Ειδικά φέτος που όσο βελτιώνει κάποιος τη θέση του, πιθανότατα αποκτά και πλεονέκτημα στο ευρωπαϊκό εισιτήριο που εξασφαλίζει.

Στην Τούμπα, οι γηπεδούχοι έχουν να αντιμετωπίσουν τη σοβαρή απουσία του Νάρεϊ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το «διπλό» διατήρησης στην κορυφή, που συγχρόνως θα δώσει την ψυχολογία στο «τριφύλλι» για τη συνέχεια.

Στο Φάληρο, οι γηπεδούχοι παίζουν ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί για την κορυφή, θέλοντας πάση θυσία νίκη επί της Ένωσης. Προερχόμενοι από δύσκολη προετοιμασία του ματς, λόγω της ίωσης που «χτύπησε» πολλά μέλη της ομάδας. Απ’ την άλλη, η ΑΕΚ χωρίς τον Αραούχο πλέον, καλείται να πάρει μια νίκη που θα της δώσει τεράστιο πλεονέκτημα τίτλου.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Super League

Σχετικές ειδήσεις