ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το πλάνο Ανιγκό για την Τούμπα - Οι επιλογές στην ενδεκάδα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το πλάνο Ανιγκό για την Τούμπα - Οι επιλογές στην ενδεκάδα
Intime

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τη… συνταγή των δύο τελευταίων ντέρμπι αναμένεται να ακολουθήσει ο Ζοσέ Ανιγκό στη «μάχη» της Τούμπας, στην αυλαία των play offs της Super League.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο, για τη φετινή σεζόν, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (14/05) στις 20:00 αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τουλάχιστον έναν βαθμό, ούτως ώστε να τερματίσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας, η οποία, υπό προϋποθέσεις δίνει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Ζοσέ Ανιγκό ετοιμάζει τα πλάνα του για την τελευταία αναμέτρηση στον πάγκο των Πειραιωτών και όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσει τη… συνταγή των δύο τελευταίων ντέρμπι, με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτή, προβλέπει την χρησιμοποίηση τριών χαφ στη μεσαία γραμμή.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κώστας Τζολάκης, παρά την επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Στα δεξιά θα είναι ο Ροντινέι, στα αριστερά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ανδρέας Ντόι. Ελάχιστες ελπίδες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα έχει ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά έχει χάσει προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή ο «κόφτης» θα είναι ο Γιαν Εμβιλά, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τους Ινμπόμ Χουάνγκ και Ντιαντιέ Σαμασέκου. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τους Πεπ Μπιέλ και Κώστα Φορτούνη να κινούνται στα πλάγια.

Σχετικές ειδήσεις