ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λιονέλ Μέσι σαν… κοινός θνητός σε Super Market στο Μαϊάμι!

Ο Λιονέλ Μέσι σαν… κοινός θνητός σε Super Market στο Μαϊάμι!

Γι’ αυτό ήθελε την ηρεμία των ΗΠΑ ο Λιονέλ Μέσι, εκεί κανείς δεν ασχολείται μαζί του, όπως φάνηκε απ’ την οικογενειακή του επίσκεψη σε Super Market.

Αποφάσισε να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, για να απολαύσει και να αφιερωθεί στην οικογένειά του. Να κάνει όλα εκείνα τα απλά, καθημερινά, που η λατρεία του κόσμου, η διαρκής προβολή και οι απαιτήσεις απ’ αυτών, του στέρησαν στην Ευρώπη. Ο Λιονέλ Μέσι στην πόλη των ΗΠΑ, είναι μεν το αστέρι του ποδοσφαίρου, αλλά κυρίως είναι ένας απ’ όλους.

Φάνηκε περίτρανα στην επίσκεψή του σε Super Market. Δεν έχει πολλές μέρες που πήγε στην πόλη της Φλόριντα κι έτσι αποφάσισε μαζί με τη σύζυγό του, Αντονέλα και τους γιους του, να πάνε για ψώνια. Το έκαναν λοιπόν σε ένα Super Market κοντά στο σπίτι του.

Πήρε το καρότσι και άρχισε να αναζητά μαζί με την οικογένειά του τα προϊόντα που θέλει να προμηθευτούν. Όπως κάνουν όλοι οι… κοινοί θνητοί. Προφανώς δεν έλειψαν οι φίλαθλοι που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, χωρίς να τους χαλάσει χατίρι.

Ακόμη κι έτσι, δεν είχε καμία σχέση με τη φρενίτιδα που επικρατούσε σε κάθε του κίνηση στην Ευρώπη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη, πλην ΗΠΑ.