ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τέλος το ποδόσφαιρο στα 33 για διεθνή Έλληνα άσο - Ξεκίνησε την προπονητική

Παναθηναϊκός: Τέλος το ποδόσφαιρο στα 33 για διεθνή Έλληνα άσο - Ξεκίνησε την προπονητική
Intime

Ο Θανάσης Ντίνας, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα μόλις στα 33 και ξεκίνησε την προπονητική.

Σε μία σπάνια κίνηση προχώρηση ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα και σε ηλικία 33 ετών και αποφάσισε να ξεκινήσει άμεσα την προπονητική.

Συγκεκριμένα, ανέλαβε πόστο ως προπονητής στις ακαδημίες του Πανθρακικού, στον οποίο αγωνιζόταν ως παίκτης μέχρι το τέλος της περασμένη σεζόν.

Ο Ντίνας ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στην Ξάνθη και ακολούθησαν η Ζάκυνθος, η Παναχαϊκή και το 2013 η μεγάλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» έμεινε δύο σεζόν, έχοντας 41 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας.

Ακολούθησαν οι Πλατανιάς, Τρίκαλα, ΟΦΗ, Ξάνθη, Βέροια, Πιερικός και Πανθρακικός.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού

«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θανάση Ντίνα, o οποίος αναλαμβάνει ως προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Ο Θανάσης, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η περιοχή μας, έχοντας αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος και στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες της χώρας μας, όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Ξάνθης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή και πολλές ακόμα ομάδες μέχρι να ολοκληρώσει αυτήν την σπουδαία καριέρα στον Πανθρακικό!

Ο Θανάσης Ντίνας, τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ελλάδας εν όψει των αγώνων εναντίον των Νήσων Φερόε (για τα προκριματικά του Euro 2016) και της Σερβίας (φιλικός), χωρίς να αγωνιστεί ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-12 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football League, στις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΣΑΤ.

Την ίδια στιγμή που παρακολουθεί την σχολή UEFA B , ο Θανάσης Ντίνας θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά των Πανθρακικών όλες τις παραστάσεις και τις γνώσεις που έχει αποκομίσει ως ποδοσφαιριστής συνεργαζόμενος με σπουδαίους προπονητές.

Καλώς ήρθες Θανάση στην μεγάλη οικογένεια των ακαδημιών του Πανθρακικού και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρήματα που πήρε με τον θρίαμβο στο Μεξικό και οι 10 τίτλοι της καριέρας του

Θριαμβευτής ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μεξικό - Πρώτος τίτλος της χρονιάς, 10ος συνολικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βίντεο με το ξέσπασμά του στον τελευταίο πόντο του τελικού στο Μεξικό

Αθλητικές μεταδόσεις: Τελικός με Σάκκαρη και Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα πλούσιο «μενού»

Σιμόν Μπάιλς: Συγκλονιστική επιστροφή μετά από 2 χρόνια - Συνεχίζει τη μάχη για την ψυχική της υγεία

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το σχόλιο για τον πατέρα του που έλειπε από το Μεξικό (video)