ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Επιστολές προς Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κι ΕΛ.ΑΣ. – Δρακόντεια μέτρα με Γκενκ

Ολυμπιακός Europa League
Intime News

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με επιστολές που έστειλε προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ ζήτησε να υπάρξουν δρακόντεια μέτρα στην αποψινή (10/8) αναμέτρηση με την Γκενκ για το Europa League.

Μετά την επιδρομή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Την Πέμπτη (10/8), η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε επτά χούλιγκαν από τη Ρουμανία, οι οποίοι είχαν στόχο να βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με αφορμή και το συγκεκριμένο περιστατικό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολές τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στην Ελληνική Αστυνομία, ζητώντας να υπάρξουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο αποψινό ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» το είχαν πράξει και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά το επανέλαβαν και σήμερα (10/8), μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους Ρουμάνους χούλιγκαν, οι οποίοι ήταν εξοπλισμένοι με μαχαίρια, εξοπλισμό πυγμαχίας και μάσκες τύπου full face.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γκενκ είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD.

Σχετικές ειδήσεις