ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Κελαϊφί: «Ποτέ στο παρελθόν η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν τόσο ενωμένη»

Αλ Κελαϊφί: «Ποτέ στο παρελθόν η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν τόσο ενωμένη»

Μετά τις συνεχείς υποτιμητικές δηλώσεις για όσα συμβαίνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο ιδιοκτήτης της ομάδας θέλησε να υπεραμυνθεί την κατάσταση που επικρατεί.

Αποδοκιμασίες, ύβρεις προς τον Μέσι και τον Νεϊμάρ. Αποδοκιμασίες προς τον Εμπαπέ. Ο Γάλλος να προπονείται με το γκρουπ των «κομμένων» παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν. Φήμες για διάθεση του Λουίς Ενρίκε να παραιτηθεί, λόγω των διοικητικών παρεμβάσεων. Η κατάσταση στην Παρί Σεν Ζερμέν, έμοιαζε να ξεφεύγει.

Ο Νεϊμάρ σχολιάζοντας την περίοδο που πέρασε στο Παρίσι μαζί με τον Μέσι, τη χαρακτήρισε ως «κόλαση» τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Αργεντινό. Μετά απ’ όλα αυτά, οι Γάλλοι θέλησαν να αναφέρουν τη δική τους πλευρά. Μέσω του ιδιοκτήτη τους, Αλ Κελαϊφί.

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί, έκανε δηλώσεις στις οποίες θέλησε να δείξει πως υπάρχει εξαιρετική σχέση με τον Κιλιάν Εμπαπέ: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, φανταστικός άνθρωπος, μπορώ να σας βεβαιώσω γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Έχουμε πολύ καλή και θετική σχέση. Θέλω να με εμπιστευτείτε. Η Παρί Σεν Ζερμέν, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ποτέ δεν υπήρξε τόσο ενωμένη», είπε στην Πορτογαλική εφημερίδα “Record”.