ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρόωρο τέλος στην καριέρα του Μάρκους Μπεργκ λόγω τραυματισμού!

Παναθηναϊκός: Πρόωρο τέλος στην καριέρα του Μάρκους Μπεργκ λόγω τραυματισμού!

Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Σουηδό επιθετικό, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος άφησε το σημάδι του στον Παναθηναϊκό

Η νίκη στο ντέρμπι εναντίον της Χάκεν στις 27 Αυγούστου, στο οποίο σκόραρε δύο φορές, ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Μάρκους Μπεργκ!

Ο 37χρονος Σουηδός επιθετικός των 90 συμμετοχών με την εθνική ομάδα της χώρας του και εντυπωσιακή παρουσία στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη και υποχρεώνεται να πει το αντίο στην επαγγελματική του καριέρα λίγο νωρίτερα από ότι υπολόγιζε.

Έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος Σουηδίας. Κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα στην επίσημη ιστοσελίδα της Γκέτεμποργκ.

«179 αγώνες, 71 γκολ και αμέτρητες αναμνήσεις. Ευχαριστούμε Μάρκους Μπεργκ για όλα όσα έκανες για την Γκέτεμποργκ», τονίστηκε χαρακτηριστικά στο σάιτ της σουηδικής ομάδας.

«Ήταν τιμή για μένα. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα βίωσα σε αυτό τον σύλλογο», σχολίασε ο Σουηδός φορ και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ συγκινητικό για μένα, σκέφτηκα πολλά πράγματα τις τελευταίες μέρες. Η Γκέτεμποργκ σημαίνει πολλά για μένα και την καριέρα μου. Ήταν προφανές πως θα επιστρέψω στο σπίτι μου, και γι' αυτό είναι τόσο σκληρό όταν αυτό τελειώνει».

Ο Μάρκους Μπεργκ θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αγωνίστηκε στη χώρα μας για τέσσερις σεζόν (2013-17) πετυχαίνοντας 95 γκολ σε 151 εμφανίσεις.

Επίσης αγωνίστηκε σε Τόρσμπι, Γκρόνινγκεν, Αϊντχόφεν, Αμβούργο, Αλ Αίν και Κράσνονταρ, προτού επιστρέψει στην Γκέτεμποργκ.