ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Άρης – Ατρόμητος 1-3: «Έλαμψε» στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης - Ατρόμητος
EUROKINISSI

Super League: Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 3-1 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», για τη 10η αγωνιστική.

Δεύτερο σερί «τρίποντο» για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία δείχνει αναγεννημένη, μετά την έλευση του Σάσα Ίλιτς.

Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, γνώρισαν μια ήττα πισωγύρισμα, μολονότι βρήκαν «απάντηση» στο γκολ του Φριντζόνσον στο 25ο λεπτό. Ο Φαμπιάνο ισοφάρισε στο 39ο λεπτό για τον Άρη, καθώς πήρε το ριμπάουντ, μετά το δικό του χαμένο πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και βρήκε άλλα δύο γκολ. Αρχικά πήρε ξανά το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλένσια στο 55’ και «κλείδωσε» τη νίκη με τον Αγκιμπού Καμαρά στο 77ο λεπτό.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Βερστράτε, Νταρίντα, Μπράμπετς – Βαλένσια, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Αντζιέλσκι.
ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φερράρι, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Βερστράτε (83’ Τζούρασεκ), Παναγίδης (68’ Κάρλσον), Σουλεϊμάνοφ (83’ Πάρδο), Μενέντες (58’ Ζαμόρα), Μορόν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ιμερέκοφ (46’ Τσακμάκης), Ασεβέδο, Γκονζάλες (89’ Κούεν), Κούντε, Καμαρά, Ρομπάιγ (70’ Ερλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (70’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

*Με ανάρτησή της στα Social Media στο ημίχρονο της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέφρασε τα έντονα παράπονά της για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Άρη. «Ημίχρονο στο Κλεάνθης Βικελίδης Άρης - Ατρόμητος 1-1. Με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που είδαν μόνο Διαμαντόπουλος και Ζαμπαλάς για παράβαση εκτός περιοχής, χωρίς στην ίδια φάση να καταλογίσουν ξεκάθαρο φάουλ στον Κούντε που είχε προηγηθεί, ο Άρης ισοφάρισε με τον Φαμπιάνο το τέρμα του Φριντζόνσον», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Σχετικές ειδήσεις