ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον Ιωαννίδη - Τι απαντά το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον Ιωαννίδη - Τι απαντά το Τριφύλλι
Intime

Μπολόνια και Φιορεντίνα προστέθηκαν στις ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει με μεταγραφή άμεσα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει κερδίσει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής επιθετικός μετράει 8 γκολ και 4 ασίστ τη φετινή χρονιά σε 20 ματς σε Super League και Ευρώπη, ενώ είχε τρομερή απόδοση και σε παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, με αποκορύφωμα την εμφάνιση κόντρα στην Ολλανδία.

Λογικό είναι να έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων του εξωτερικού, με το γνωστό και συνήθως έγκυρο περιοδικό «Kicker» να αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αυτοί οι δύο σύλλογου δεν είναι ωστόσο οι μοναδικοί «μνηστήρες». Για τον Ιωαννίδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Ιταλία. Τόσο η Μπολόνια, όσο και η Φιορεντίνα έχουν στο στόχαστρό τους τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται στον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο για 3,5 χρόνια ακόμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή φορ παραμένει μέχρι στιγμής φιλολογικό, καθώς οι «πράσινοι» δεν έχουν δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση.

Η ξεκάθαρη απάντηση που δίνουν, όμως, σε κάθε ομάδα που ρωτάει να μάθει για τα δεδομένα με τον Ιωαννίδη είναι μία και κατηγορηματική: «Δεν πωλείται!». Ο νεαρός άσος είναι κομβικός στα σχέδια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός παλεύει να πετύχει σημαντικούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για τον Γενάρη, λοιπόν, δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση πώλησης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Για το επόμενο καλοκαίρι τα δεδομένα αλλάζουν και δεν αποκλείεται με μια πρόταση που θα έχει 8ψήφιο νούμερο να πραγματοποιήσει το Τριφύλλι την ακριβότερη πώληση της ιστορίας του.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από την Πορτογαλία: «Ο Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε»

Ουάρντα: Παλεύει με την κατάθλιψη ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ - «Υποφέρω και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δούμε Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις και ΠΑΟΚ - Χάποελ

Δούκας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού: «Να εγκαινιάσω ένα στολίδι, στόχος ο Μάιος του 2026»