ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα videos του Φατίχ Τερίμ και η… εκτόξευση στο Instagram

Παναθηναϊκός: Τα videos του Φατίχ Τερίμ και η… εκτόξευση στο Instagram

Ο Φατίχ Τερίμ δημοσίευσε video από την πρώτη του μέρα στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που οι «πράσινοι» έκαναν το ίδιο με την πρώτη του προπόνηση – Πάνω από 50.000 followers σε ένα 24ωρο!

Τα social media πήραν… φωτιά απ’ τη στιγμή που υπήρξε η αποκάλυψη της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ. Μέσα σε περίπου ένα 24ωρο, ο δημοφιλής Τούρκος προπονητής προσέλκυσε περισσότερους από 50.000 followers στον επίσημο λογαριασμό των «πράσινων» στο Instagram. Εκεί όπου έγινε ρεκόρ likes στην ανακοίνωση της συμφωνίας με σχεδόν 215.000 μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι απίστευτα δημοφιλής στην Τουρκία κι έτσι προσέλκυσε τους θαυμαστές του που τον λατρεύουν και πλέον θα ακολουθούν τον Παναθηναϊκό λόγω του 70χρονου. Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τερίμ ανέβασε video με την πρώτη του μέρα στο «τριφύλλι». Απ’ το ταξίδι του μέχρι την προπόνηση.

Από την πρώτη μέρα στο «Γ. Καλαφάτης», video ετοίμασε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δείχνοντας ένα μικρό μέρος της δουλειάς του Τούρκου τεχνικού.