ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ανανεώσουν Τάισον και Μπουργκ, ακολουθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ Τάισον
Intime News

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τους Τάισον και Τόμας Μπουργκ, για την ανανέωση των συμβολαίων τους και ακολουθεί εκείνη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη… δουλειά για το «χτίσιμο» της ομάδας των επόμενων χρόνων κι ολοκλήρωσε με επιτυχία των κύκλο συζητήσεων με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Τάισον και Μουργκ θα συνεχίσουν να φορούν την «ασπόμαυρη» φανέλα και μετά το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος θα ανανεώσει για τη σεζόν 2024/25, ενώ ο Αυστριακός θα βάλει την υπογραφή του για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να δίνει ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ στον Τάισον, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν και 500.000 ετησίως στον Μουργκ, ο οποίος εξελίχθηκε σε παίκτη «κλειδί» στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι εκείνος που θα πάρει σειρά, όσον αφορά στις ανανεώσεις, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, μετά τη συμφωνία που υπήρξε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο άντρες είχαν δώσει τα χερια από τα Χριστούγεννα, αλλά τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευθετηθεί και το τυπικό σκέλος με την υπογραφή του συμβολαίου, το οποίο θα έχει ισχύ ως το 2027.

Σχετικές ειδήσεις