ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Πέθανε 43χρονος - Μαχαιρώθηκε στην εξέδρα κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου

Αργεντινή: Πέθανε 43χρονος - Μαχαιρώθηκε στην εξέδρα κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου
Print screen / Twitter / 2urbanos

Αργεντινή: Τη ζωή του έχασε ένας 43χρονος φίλαθλος, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα σε συμπλοκή κατά τη διάρκεια αγώνα.

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες μεταξύ της Τσακαρίτα με την Ντεπορτίβο Μαϊπού, τον οποίο νίκησε η πρώτη 2-0. Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της δεύτερης κατηγορίας και σύμφωνα με τον Τύπο, κατά τη διάρκεια, ξέσπασαν άγριες συμπλοκές στην εξέδρα.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η Αστυνομία, ο 43χρονος συμμετείχε στην εμπλοκή, που ξεκίνησε στην κερκίδα και συνεχίστηκε στους διαδρόμους του γηπέδου και μαχαιρώθηκε θανάσιμα, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Όπως τονίζει η αστυνομία ο καυγάς δεν προήλθε από επεισόδια μεταξύ οπαδών αντίπαλων ομάδων και όπως διαπιστώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. «Πρόκειται για ένα εντελώς μεμονωμένο γεγονός που δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες φιλάθλων», ανέφερε αρχικά ο Γκιγιέρμο Τσιμαντεβίλα.

Και κατέληξε ο επικεφαλής του Οργανισμού για τη Πρόληψη της βίας στον αθλητισμό της Αργεντινής, πως συνέβη «μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοολούχων ποτών και ναρκωτικών».

Σχετικές ειδήσεις