ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανία: Τραγωδία στην Bundesliga - Δύο οπαδοί πέθαναν στο Λειψία - Γκλάντμπαχ

Γερμανία: Τραγωδία στην Bundesliga - Δύο οπαδοί πέθαναν στο Λειψία - Γκλάντμπαχ
Twitter

Γερμανία: Τραγική κατάληξη είχαν δύο οπαδοί πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λειψίας με την Γκλάντμπαχ.

Η Λειψία κατάφερε να πλησιάσει στην τετράδα της Bundesliga, αφού επιβλήθηκε 2-0 το Σάββατο (17/02) της Γκλάντμπαχτ, χάρις στα τέρματα των Τσάβι Σίμονς και Λόις Οπέντα. Ωστόσο, το ματς στιγματίστηκε από το θάνατο δύο οπαδών.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένας οπαδός της Λειψίας κατέρρευσε στις εξέδρες και παρά την προσπάθεια ανάνηψης που έγινε από τους διασώστες, δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή και εξέπνευσε. Ωστόσο, πριν την έναρξη του ματς, ένας οπαδός της Γκλάντμπαχ έχασε τη ζωή του, έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

«Μια σπαρακτική νύχτα. 'Υπήρξε ένα επείγον ιατρικό περιστατικό σήμερα πριν από τον αγώνα μεταξύ της Λειψίας και της Γκλάντμπαχ και το άτομο δυστυχώς έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Λειψίας.

Και καταλήγει: «Την ίδια ημέρα, ένα μέλος των οπαδών της Γκλάντμπαχ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο προς τη Λειψία. Είμαστε βαθιά θλιμμένοι και όλες μας οι σκέψεις είναι με τις οικογένειες και τους συγγενείς των οπαδών, στους οποίους εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας».

Σχετικές ειδήσεις