ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Νέο μήνυμα προς τους φιλάθλους της - «Αν πάτε στο γήπεδο της Λαμίας χτυπάτε την ομάδα μας»

ΑΕΚ: Νέο μήνυμα προς τους φιλάθλους της - «Αν πάτε στο γήπεδο της Λαμίας χτυπάτε την ομάδα μας»

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με νέα ανακοίνωση προειδοποιεί τους φιλάθλους της να μην προσπαθήσουν να πάνε στο γήπεδο της Λαμίας για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως εκδόθηκε χθες Πέμπτη (22/2) υπουργική απόφαση κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Λαμία, για τον αγώνα με την τοπική ομάδα αύριο Σάββατο (24/2). Επιπλέον η υπουργική απόφαση απαγορεύει και την διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της ΑΕΚ!

Όλα αυτά σημαίνουν πως γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη να εισακουστεί η παράκληση μας σε προηγούμενη ανακοίνωση, για να μη προσπαθήσει κανείς φίλαθλος της ΑΕΚ να προσεγγίσει στο γήπεδο το Σάββατο.

Φίλοι της ΑΕΚ

Γνωρίζουμε όλοι πως με βάση το νέο πλαίσιο υπάρχει ήδη διοικητική ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρίας έδρας σε άλλη ομάδα για μια κροτίδα. Δεν μένει πλέον καμιά αμφιβολία πως όποιος δεν σεβαστεί το πλαίσιο που θέτουν οι υπουργικές αποφάσεις για τον αγώνα μας στην Λαμία, τορπιλίζει την προσπάθεια της ΑΕΚ για κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγο πριν την έναρξη των play offs.

Μην σκεφθείτε επιπόλαια, μην υποτιμήσετε τους κινδύνους! Μην ξεκινήσετε από άλλη πόλη για να πάτε στην Λαμία και μην πάτε στο γήπεδο αν είστε φίλαθλοι της ΑΕΚ από την Λαμία. Δεν θα μπορέσετε να εισέλθετε στο γήπεδο, θα δημιουργήσετε μόνο πρόβλημα στην ομάδα και σε σας τους ίδιους προσωπικά.

Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να το πούμε έτσι, αλλά αν επιχειρήσετε να προσεγγίσετε στο γήπεδο, όχι μόνο δεν προσφέρετε κάτι στην ΑΕΚ, αλλά την χτυπάτε. Εξυπηρετείτε το συμφέρον των αντιπάλων της.

Αυτό είναι το νομικό πλαίσιο, αυτές είναι οι υπουργικές αποφάσεις και οι αποφάσεις της αστυνομίας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Σας παρακαλούμε προστατέψτε την ΑΕΚ. Μείνετε το Σάββατο μακριά από το γήπεδο της Λαμίας.

Με την βεβαιότητα πως θα προστατέψουμε όλοι την ΑΕΚ, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και περιμένουμε να σας δούμε την προσεχή Τετάρτη στην OPAP Arena με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που αναφέρεται στον αετό, το κοράκι και τη διαμάχη τους.

«Το μόνο πουλί που τολμά να τα βάλει με έναν αετό είναι το κοράκι. Κάθεται στην πλάτη του αετού και του δαγκώνει τον λαιμό. Ο αετός δεν ανταποκρίνεται, ούτε τσακώνεται με το κοράκι. Δεν ξοδεύει χρόνο και ενέργεια στο κοράκι. Ανοίγει τα φτερά του και αρχίζει να ανεβαίνει ψηλότερα στον ουρανό. Το κοράκι δεν μπορεί να αναπνεύσει και τελικά πέφτει λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Μάθε από τον αετό και μην πολεμάς τα κοράκια, απλά ανέβα πιο ψηλά. Διατήρησε την εστίαση στον στόχο σου και συνέχισε να ανεβαίνεις. Στις μέρες μας κοράκια είναι πολλά πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά. Όμως ο ουρανός είναι δικός μας, κι αν διπλώσουν τα φτερά μας, θα τα ανοίξουμε και πάλι θα πετάξουμε», ανέφερε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στο μήνυμά της.

Σχετικές ειδήσεις