ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οπαδοί στου Ρέντη για να εμψυχώσουν τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οπαδοί στου Ρέντη για να εμψυχώσουν τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Σας πιστεύουμε όσο ποτέ» είπαν οι οπαδοί των Πειραιωτών σε Μεντιλίμπαρ και παίκτες ενόψει του ντέρμπι αιωνίων και της έναρξης των playoffs.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται απ’ τη βαριά ήττα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το μυαλό όμως, είναι ήδη στην έναρξη των Playoffs της Super League και το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στην προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, βρέθηκε και αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας του Πειραιά. Για να εμψυχώσει προπονητή και παίκτες.

Ο στόχος ήταν να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο συσπειρωμένη στο ντέρμπι και γενικά να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο έξτρα πρωτάθλημα που θα κρίνει και τον τίτλο. Χαρακτηριστικά οι οπαδοί ανέφεραν:

«Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη».

Μιλώντας στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, είπαν: «Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια».