ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης – Ολυμπιακός: Δείτε τις επιλογές των Άκη Μάντζιου και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για το ματς της 7ης αγωνιστικής των playoffs στη Super League.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ έβαλε για τα καλά «φωτιά» στη μάχη του τίτλου και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το «διπλό», το οποίο σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα στο αθηναϊκό ντέρμπι, μπορεί να τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με σύστημα 4-2-3-1, διατηρώντας στην ενδεκάδα τους Ιμπόρα και Ζέλσον .

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Πασχαλάκης, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Βέζο, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Ναβάρο, Ποντένσε.

Όσον αφορά στους γηπεδούχους, ο Χούλιαν Κουέστα επιστρέφει κάτω από την εστία του Άρη, με αποτέλεσμα να γράψει ιστορία! Η σημερινή θα είναι η 188η συμμετοχή του, κάτι που τον κάνει τον πρώτο ξένο της σχετικής λίστας. Ο Κουέστα ξεπέρασε τον Αρτούρ Λεκμπέλο.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Μορόν.