Φιορεντίνα: Με 9.500 φιλάθλους της στην Αθήνα!

Ο τελικός του Conference League… μετακομίζει τη Φλωρεντία στην Αθήνα, καθώς 9.500 φίλοι των «βιόλα» θα είναι στην OPAP Arena.
Φιορεντίνα: Με 9.500 φιλάθλους της στην Αθήνα!
1'

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού του Conference League, είναι ανάρπαστα. Λογικό απ’ τη στιγμή που ο ένας φιναλίστ είναι ο Ολυμπιακός με το ματς να είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως δεν είναι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» που κάνουν ανάρπαστα τα εισιτήρια, τα οποία φυσικά και δεν αρκούν για να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο τις ανάγκες.

Οι φίλοι της Φιορεντίνα που αρχικά ακουγόταν πως δε θα εξαντλήσουν τα δικά τους εισιτήρια, αναμένεται να είναι 9.500 στην OPAP Arena, όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Nazione». Οι «βιόλα» θα ταξιδέψουν κατά χιλιάδες στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό κι έτσι οι Ιταλοί θα έχουν τη δική τους σημαντική υποστήριξη.

Όσοι μείνουν στη Φλωρεντία τώρα, θα πάνε στο «Αρτέμιο Φράνκι». Κι αυτό γιατί ήδη έχουν πουληθεί 25.000 εισιτήρια για το βράδυ του τελικού, όπου και θα υπάρξουν πέντε σημεία προβολής του μεγάλου αγώνα στην έδρα της Φιορεντίνα. Τα εισιτήρια αναμένεται να ξεπεράσουν τις 30.000.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή