ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014: Η Ζιζέλ θα απονείμει το τρόπαιο στον νικητή

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014: Η Ζιζέλ θα απονείμει το τρόπαιο στον νικητή

Για πρώτη φορά η FIFA παρακάμπτει το πρωτόκολλο – Από τα χέρια του «καυτού» σουπερμόντελ η κούπα στον νικητή της διοργάνωσης

Η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπουντχέν θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στην τελετή λήξης της διοργάνωσης, στις 13 Ιουλίου,

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έκαναν την πρόταση στην πανέμορφη Βραζιλιάνα και εκείνη δέχτηκε με μεγάλη χαρά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής την απονομή την έκανε ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Σεπ Μπλάτερ ωστόσο, τόσο αυτός όσο και η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, αποδοκιμάστηκαν στον εναρκτήριο αγώνα Βραζιλία - Κροατία.

Σύμφωνα με την Boston Globe, οι υπεύθυνοι της FΙFA αλλά και το επιτελείο της προέδρου Ρούσεφ κατέληξαν πως θα ήταν προτιμότερο η τελετή να εκπροσωπηθεί με ένα πρόσωπο ταυτισμένο με τη Βραζιλία και «δημοφιλές σε όλους».

Η είδηση αναπαρήχθη από πολλά αμερικανικά μέσα, καθώς το hot σούπερμοντελ μοιράζει πλέον τον χρόνο της ανάμεσα στην πατρίδα της, τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ, όπου ζει με τον σύζυγό της, αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι.

Η απόφαση της Ντίλμα Ρούσεφ να ξοδέψει 11 εκατ. δολάρια για την διοργάνωση του Μουντιάλ ενώ η Βραζιλία ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα «έχει κατακερματίσει» τη δημοτικότητά της.

Στο πρόσωπο της πιο «καυτής» Βραζιλιάνικης παρουσίας, ο Μπάτλερ βρήκε τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για την απονομή του τροπαίου της παγκόσμιας διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014: Βέλγιο-Αλγερία στις 19.00 (ΝΕΡΙΤ)

Μουντιάλ 2014: Προεδρικό μήνυμα για την Αλγερία

Μουντιάλ 2014: Πολιτικών χαρά στο Ιράν

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014:Βραζιλία – Μεξικό στις 22.00 (ΝΕΡΙΤ)

Μουντιάλ 2014: «Ο Ρονάλντο δεν είναι αρρενωπός»

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: «Ευλογημένος που παίζω στο Μουντιάλ»