ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Ολλανδία – Μεξικό LIVE

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Ολλανδία – Μεξικό LIVE

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και η φάση των 16 συνεχίζονται με τον αγώνα της Ολλανδίας κόντρα στο Μεξικό στο «Καστελάο», σε ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια για ένα εισιτήριο των προημιτελικών.

Μια από τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στη φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου έχοντας πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλό της είναι η Ολλανδία. Αντίπαλός της στη Φορταλέζα και το «Καστελάο», το εντυπωσιακό Μεξικό που προκρίθηκε ως δεύτερο από τον όμιλο με τη διοργανώτρια Βραζιλία, την οποία κράτησε στο «μηδέν» και λίγο έλειψε να τη βάλει σε περιπέτειες. «Οράνιε» και «τρικολόρ» θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, με τον νικητή να διασταυρώνεται με την ομάδα που θα προκύψει από το Ελλάδα – Κόστα Ρίκα, στο οποίο όλοι ελπίζουμε να έρθει η νίκη – πρόκριση για τη «γαλανόλευκη».

Οι δυο ομάδες στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί έξι φορές, με την Ολλανδία να έχει νικήσει τις τρεις, το Μεξικό δυο και μόλις ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο. Ισορροπημένη, δηλαδή, η ιστορία ανάμεσα στους δυο αντιπάλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και τη φάση των 16, αφού και τα τέρματα στους προηγούμενους αγώνες τους είναι 11-11. Η «μάχη» του συγκροτήματος του Λουίς Φαν Χαάλ με αυτό του Μιγκέλ Ερέρα, αναμένεται συναρπαστική…

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό, στο virtual γήπεδο του Onsports