ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίθανο Fair Play από 13χρονο ποδοσφαιριστή! (video)

Απίθανο Fair Play από 13χρονο ποδοσφαιριστή! (video)

Ο 13χρονος βάζει τα γυαλιά σε όλους! Μπράβο του!

Πολλές φορές τα παιδιά κάνουν πράγματα που εμείς οι μεγάλοι δεν θα σκεφτόμασταν να κάνουμε ποτέ! Έτσι και ο μικρός Νικολό, έκανε κάτι που ελάχιστοι -παγκοσμίως- ποδοσφαιριστές θα έκαναν.

Στον αγώνα ανάμεσα σε ASD La Pelota Aprilia και Connect Calcio a 5 στην Ιταλία, ο 13χρονος γνώρισε την αποθέωση από το κοινό για την κίνηση Fair Play του.

Ο Νικολό κέρδισε πέναλτι το οποίο θεώρησε πως δεν υπήρχε και ανέλαβε την εκτέλεση. Ο πιτσιρικάς όμως αστόχησε επίτηδες γνωρίζοντας την αποθέωση των θεατών.

Η ομάδα του ανέβασε το video με την επίμαχη φάση στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook και σχολίασε τα εξής:

«Καλημέρα σε όλους, ο Νικολό χθες ήταν πρωταγωνιστής μίας κίνησης που δεν πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα από ΚΑΝΕΝΑΝ, που κάνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα να μην έχει αξία μπροστά σε μία χειρονομία.

Ο διαιτητής μας είχε δώσει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και εκείνος είχε πέσει θύμα της υποτιθέμενης παράβασης όμως όπως μπορείτε να δείτε στο video, πέταξε επίτηδες τη μπάλα άουτ θεωρώντας άδικη την απόφαση του διαιτητή, αν και μας ευνοούσε.

Ιδού: σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο εγωκεντρισμός, η αδιαφορία και η έλλειψη αξιών, ο Νικολό έστειλε ένα μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε όλους μας, στις ανθρώπινες διαφορές σε σχέση με το να κερδίζεις ή να χάνεις ένα ματς. Η ομάδα μας, η Pelota, δουλεύει στο γήπεδο αλλά με σκοπό επίσης να βελτιώσει τα άτομα».