ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ LIVE: Η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ LIVE: Η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος
Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ: Η εξέλιξη της πρώτης «μάχης» των δυο, στη Νέα Σμύρνη, για το Κύπελλο Ελλάδας και τη φάση των «8»

Ο ΠΑΟΚ... καλπάζει στις φετινές εγχώριες διοργανώσεις και ο Πανιώνιος είναι το εμπόδιο των κατόχων του τίτλου, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος προέρχεται από την "βαριά" ήττα με 4-0 στο Γ.Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ ο ΠΑΟΚ από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το "ψυχωμένο" 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ.

Φυσικά ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει στραμμένη την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς αν θα κατακτήσει στο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν πολύ πρόσφατα τελευταία φορά, στις 19 Ιανουαρίου πιο συγκεκριμένα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με το ευρύ 3-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Διαιτητής της αναμέτρησης του Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη, θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1.

Τα πλάνα των δυο προπονητών

Ο Άκης Μάντζιος σκέφτεται να παρατάξει τους "κυανέρυθρους" με τον Μανοΐλοβιτς κάτω απο τα δοκάρια, τον Μασούρα στα δεξιά της άμυνας και τον Σαραμαντά αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ντομίνγκεζ με τον Σταυρόπουλο. Κόρμπος-Μακρύλλος θα είναι στα χαφ, Σπιριντόνοβιτς, Μανθάτης και Τσιλούλης θα είναι πίσω από τον προωθημένο Ντουρμισάι.

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε εκτεταμμένο rotation ώστε να έχει φρέσκους τους παίκτες του για το ντέρμπι της Τούμπας. Ο Πασχαλάκης θα είναι πιθανότατα ο μοναδικός από όσους ξεκίνησαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ που θα πάρει και πάλι θέση βασικού.

Στα δύο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν Λύρατζης και Γιαννούλης ενώ το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελείται από τους Ίνγκασον και Τόσκα. Οι κεντρικοί χαφ θα είναι ο Ολιβέιρα με το Μίσιτς και μπροστά τους σε ρόλο επιτελικό θα αγωνιστεί ο Πέλκας. Ενρίκε και Λημνιός θα καλύψουν τις θέσεις των εξτρέμ και η θέση στην επίθεση διεκδικείται από τους Σβιντέρσκι και Καρέλη.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μανοϊλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ντομίνγκεζ, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Σουσώνης, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μαξίμοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ live την αναμέτρηση Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Σχετικές ειδήσεις