ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ - Φλέγεται η Θεσσαλονίκη

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ - Φλέγεται η Θεσσαλονίκη
Στέφεται πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ με έναν βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό
Motion Team

ΠΑΟΚ | Φιέστα: Μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο ποδόσφαιρο σκορπίζοντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του.   

Στο παίχνιδι με το Λεβαδειακό αν και χρειάζονταν ακόμα και το βαθμό της ισοπαλίας, ο δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 5 - 0 του αντιπάλου του.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλωντας από την αρχή να καθαρίσει το ματς και να στεφθεί πρωταθλήτης. Στο τρίτο λεπτό ο Σάκχοφ έκανε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ θα ευστοχήσει σε πέναλντι κάνοντας το 2-0. Ο ΠΑΟΚ ακολούθησε τη ίδια τακτική και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53΄ο Βαρέλα μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Μπάγιτς.

Επτά λεπτά αργότερα, στο 60 ο Σάκχοφ πέτυχε το τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ, στέλνοντας τους οπάδους του δικεφάλου του Βορρά στα ουράνια. Στο 81 ο Σφιντέρσκι έκανε το 5 - 0.

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά το 1985 και για τρίτη στην ιστορία του, είναι πρωταθλητής Ελλάδας!

Να σημειωθεί ότι από το βράδυ του Σαββάτου (20/04), άρχισαν οι πρώτες… εκδηλώσεις. Εκατοντάδες φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» παρατάχθηκαν σε όλο το μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, από το λιμάνι μέχρι και μετά το «Μακεδονία Παλλάς» και άναψαν πυρσούς συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό. Σε αυτό πήραν μέρος, από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ που διέμεναν εκεί ενόψει του αγώνα.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός και τη φιέστα για τον πρωταθλητή «Δικέφαλο του Βορρά»…

Σχετικές ειδήσεις