LIVE

Μαρία Σάκκαρη: LIVE ο τελικός του Indian Wells – Για τον τίτλο κόντρα στο Νο1

Μαρία Σάκκαρη
Twitter: @BNPPARIBASOPEN

Μαρία Σάκκαρη: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του τελικού στο Indian Wells, όπου η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει το Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σβιόντεκ.

Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, ο οποίος διακόπηκε δύο φορές λόγω της βροχής, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε το φαβορί, Κόκο Γκοφ με 2-1 σετ.

Το Νο9 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ στον 10ο τελικό της καριέρας της, όπου θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο, μετά από εκείνους στο Ραμπάτ (2019) και τη Γουαδαλαχάρα (2023).

Η Σάκκαρη με την παρουσία της στο τουρνουά της Καλιφόρνια έχει ήδη εξασφαλίσει ως χρηματικό έπαθλο 539.000 ευρώ. Σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα φύγει από το Indian Wells με σχεδόν 1.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, έχει την ευκαιρία να ανέβει τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια από το Νο9 θα βρεθεί στο Νο6 του κόσμου.

Βέβαια, το έργο της Ελληνίδας τενίστριας μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια κι η Πολωνή, πέρα του ότι είναι το Νο1 στον κόσμο, βρίσκεται και σε εξαιρετική κατάσταση

έχει χάσει μόλις 17 game σε πέντε αγώνες στην έρημο, κατά μέσο όρο 3,4 game ανά αγώνα, καθώς έχει φτάσει στον δεύτερο τελικό της BNP Paribas Open τα τελευταία τρία χρόνια.

Δείτε την εξέλιξη του τελικού στο Indian Wells

Σχετικές ειδήσεις