ΣΠΟΡ

Σοκαριστικό ατύχημα σε ποδηλατικό αγώνα - Σε κώμα 23χρονος πρωταθλητής (pics - vid)

Σοκαριστικό ατύχημα σε ποδηλατικό αγώνα - Σε κώμα 23χρονος πρωταθλητής (pics - vid)

Σοκ στον αθλητικό κόσμο από το ατύχημα που σημειώθηκε στον ποδηλατικό Γύρο Πολωνίας – Χαροπαλεύει νεαρός πρωταθλητής.

Ανατριχίλα προκαλεί το ατύχημα που είχε ο άτυχος ποδηλάτης Φάμπιο Γιάκομπσεν όταν κατά την διάρκεια του ποδηλατικού Γύρου της Πολωνίας προσπάθησε να πάρει τη νίκη στο πρώτο ετάπ, σπριντάροντας με τον Ντίλαν Χρούνεβεγκεν, ο οποίος είχε το προβάδισμα.

Ο 23χρονος πρωταθλητής προσπάθησε να το προσπεράσει από την εσωτερική, αλλά ο Χρούνεβεγκεν – στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τη θέση του – τον έσπρωξε προς τα δεξιά και τον πέταξε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες έσπασαν, με αποτέλεσμα ο Γιάκομπσεν να πέσει πάνω σε θεατές και φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο.

Ο άτυχος αθλητής χτύπησε σοβαρά και είναι σε κώμα. Ακολούθησε χάος.

Δείτε την gallery:

Υπενθυμίσουμε ότι στην περσινή διοργάνωση ο 22χρονος Βέλγος Μπιοργκ Λάμπρεχτ, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση. Το δυστύχημα έγινε από το πουθενά, καθώς οι αθλητές κατέβαιναν μια ευθεία, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στη κατηγορία U23, να έχει μια άσχημη πτώση. Η πτώση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να γίνει αυτό με ελικόπτερο και προσπάθησαν να τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και στην διαδρομή για το νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έχει «μολυνθεί» όλη Ελλάδα – Δείτε πού εντοπίστηκαν τα 124 νέα κρούσματα