ΣΠΟΡ

Τζόκοβιτς-Ναδάλ: Η μάχη «Τιτάνων» ξεκίνησε με τρομερό rally – Τα ρεκόρ που κυνηγούν! (vids)

Τζόκοβιτς-Ναδάλ: Η μάχη «Τιτάνων» ξεκίνησε με τρομερό rally – Τα ρεκόρ που κυνηγούν! (vids)

Και τώρα οι δυο τους! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κι ο Ράφαελ Ναδάλ διεκδικούν τον τίτλο στο Roland Garros, με το ξεκίνημα του τελικού να αφήνει πολλές υποσχέσεις ότι θα δούμε ματσάρα!

Ο Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος είναι «βασιλιάς» των χωμάτινων court, διεκδικεί το 20ο κερδισμένο Grand Slam της καριέρας του, κάτι που αν καταφέρει θα γράψει ιστορία! Συγκεκριμένα, θα πιάσει τον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έχει αυτή τη στιγμή ένα περισσότερο.

Μάλιστα, ο Ισπανός θα το πράξει πανηγυρίζοντας παράλληλα και την 100η νίκη του, ενώ θα πετύχει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 13/13 σε τελικούς Roland Garros.

Απέναντι του έχει τον αήττητο φέτος, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έδωσε μια τρομερή μάχη με τον Στέφανο Τσιτσιπά για να μπορέσει να βρεθεί στον τελικό. Ο Σέρβος έχει πετύχει τα πάντα ή για να είμαστε πιο σωστοί σχεδόν τα πάντα, καθώς σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι πρωτόγνωρο: Να νικήσει τον Ναδάλ σε τελικό Roland Garros!

Μετά από δύο ήττες ευελπιστεί ότι αυτή θα είναι η τρίτη και... τυχερή για τον ίδιο συνάντηση τους. Αρχικά καλείται να κάνει κάτι που δεν μπόρεσε κανένας άλλο στο φετινό τουρνουά, να πάρει σετ από τον Ισπανό!

Η αρχή άφησε υποσχέσεις...

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε ο τελικός θα είναι άκρως εντυπωσιακός! Αυτή είναι η 56η μονομαχία τους, με τον Τζόκοβιτς να προηγείται με 29-26!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τρομερό rally, με το οποίο ξεκίνησαν των αγώνων οι δύο κορυφαίοι τενίστες. Η αναμέτρηση μεταδίδεται από την ΕΡΤ1.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.