ΣΠΟΡ

Formula 1: Εκπληκτικός ο «Ιπτάμενος Ολλανδός»! «Περίπατος» Φερστάπεν στην Αυστρία

Formula 1
AP Images

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν δεν είχε αντίπαλο στο Grand Prix της Στυρίας και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και τέταρτη συνολικά στη σεζόν πανηγύρισε ο πιλότος της Red Bull, ο οποίος κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος και τερμάτισε άνετα πρώτος.

Ο Ολλανδός, ο οποίος ξεκίνησε από την pole position δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Λιούις Χάμιλτον να πιστέψει ότι μπορεί να τον προσπεράσει κι από ένα σημείο κι έπειτα αύξησε τη διαφορά σε πολύ μεγάλα επίπεδα.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν να κερδίσει τον βαθμό από τον ταχύτερο γύρο, μειώνοντας όσο μπορούσε τη... χασούρα. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Φινλανδός της Mercedes, Βαλτέρι Μπότας.

Ο Φερστάπεν έχει πλέον 156 βαθμούς και βρίσκεται στον +18 από τον Χάμιλτον (138β.) στη βαθμολογία των οδηγών. Μάλιστα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά, με δεδομένο ότι και το ερχόμενο Grand Prix (4/7) θα διεξαχθεί στην πίστα του Σπίλμπεργκ. Εκεί, όπου η Red Bull κι ο Ολλανδός έδειξαν ότι νιώθουν πολύ άνετα.

formula-1-austria.jpg
Η τελική κατάταξη του Grand Prix της ΣτυρίαςTwitter: @F1

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στις φυλακές - Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του