ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - LIVE: Τραυματίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - LIVE: Τραυματίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τραυματισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά το τέλος του δεύτερου σετ - Διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας - Σε εξέλιξη το τρίτο και τελευταίο σετ

Αγωνία για την υγεία του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος αγωνίζεται εναντίον του Γάλλου Ούγκο Ουμπέρ.

Στον τελευταίο πόντο του δεύτερου σετ - το οποίο κατέκτησε ο αντίπαλός του - ο Στέφανος έδειξε να πονά στο γόνατο, πιθανώς από ένα στραβοπάτημα.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού

Ο Έλληνας αθλητής έμεινε για ώρα στο έδαφος, πριν σηκωθεί και περπατήσει προς τον πάγκο. Ο αγώνας διακόπηκε για λίγη ώρα, προκείμενου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η εξέλιξη του αγώνα

Πολύ δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι ο Στέφανος. Ο Γάλλος που είχε το σερβίς έκανε το 1 - 0 στο game, o Έλληνας αθλητής απάντησε και έκανε το 1 - 1 και μάλιστα έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του καταφέρνοντας το 2 - 1.

Στο τέταρτο game ο Στέφανος φάνηκε να δυσκολεύεται καθώς βρέθηκε να χάνει στο δικό του σερβίς 40 - 15, όμως έκανε επική ανατροπή και τελικά το πήρε και αυτό, κάνοντας το 3 - 1.

Η συνέχεια ήταν πιο εύκολη με τον Τσιτσιπά να κατακτά τα άλλα δύο games και να προηγείται του αντιπάλου του με 5 - 1.

Ο Ουμπέρ πήρε το 7ο game και μείωσε σε 5 - 2, η αντεπίθεση του Τσιτσιπά ήταν δυναμική και τελικά πήρε το πρώτο σετ με 6 - 2!

Το δεύτερο σετ βρήκε τον Έλληνα να χάνει με 2 - 3 στα games. Αν και όλα έδειχναν ότι ο Στέφανος θα καθάριζε το ματς ωστόσο, το δεύτερο σετ κατέληξε στο ται μπρέικ στον Ουμπέρ.

Το τρίτο και τελευταίο σετ, μετά και τον τραυματισμό του Τσιτσιπά βρήκε τον Έλληνα αθλητή να προηγείται με 1 - 0 στα games. Ωστόσο, το δεύτερο game κατέληξε στον Ουμπέρ, όπως και το τρίτο, με το σκορ να είναι 2 -1 υπέρ του Γάλλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χρονικό της προφυλάκισης - Τι είπε μόλις άκουσε την απόφαση