ΣΠΟΡ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστές οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική - Κανονικά οι επίσημοι αγώνες

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστές οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική - Κανονικά οι επίσημοι αγώνες

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Δεν θα επιτρέπεται την Παρασκευή (15/10) η είσοδος στους αθλούμενους πολίτες στις εγκαταστάσεις, που εποπτεύονται από την ΓΓΑ, στην Αττική.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική θα λειτουργήσουν μόνο με προσωπικό ασφαλείας.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στη χώρα μας έφεραν έκτακτα μέτρα, ενώ ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση, με έμφαση στις πυρόπληκτες περιοχές.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το καιρικό φαινόμενο αναμένεται να πλήξει σφοδρότερα μεταξύ 3 και 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής την Αττική. Η κακοκαιρία θα συνεχίσει την πορεία της επηρεάζοντας την Εύβοια, σε δεύτερο χρόνο τη Χαλκιδική, καθώς επίσης και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, κυρίως τη Σάμο και την Ικαρία.

Ως εκ τούτου, στην έκτακτη διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφασίστηκε διακοπή της κυκλοφορίας για τα ΙΧ οχήματα και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στον Κηφισό από τη 1 το βράδυ έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής. Το ίδιο θα ισχύσει και για την παραλιακή λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι αναμενόμενο τα ακραία καιρικά φαινόμενα επηρεάζουν και τον αθλητισμό, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να παίρνει την απόφαση, την Παρασκευή (15/10) οι αθλητικές εγκαταστάσεις να λειτουργήσουν μόνο με προσωπικό ασφαλείας. Ως εκ τούτου οι αθλούμενοι πολίτες δεν θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν αφορά προπονήσεις και αγώνες ομάδων, οι οποίοι θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ...

«Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική, που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, μόνο με προσωπικό ασφαλείας, λόγω των αναμενόμενων έντονων καιρικών φαινομένων. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέπεται σε αυτές η είσοδος αθλούμενων πολιτών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έκτακτα μέτρα από την Πολιτική Προστασία - Οι επίσημες ανακοινώσεις

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σαρώνουν τη χώρα βροχές και πλημμύρες– Προσοχή τις επόμενες ώρες στην Αττική

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Το συγκλονιστικό βίντεο από το λεωφορείο που «βούλιαξε» στην Ποσειδώνος