ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Θρίλερ» πριν την έναρξη του Australian Open – Στην entry list της κλήρωσης

Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στην entry list του Grand Slam της Μελβούρνης.
AP Images

Australian Open: Το πρώτο μεγάλο major τουρνουά της σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δώσει το «παρών».

Όπως μετάδωσε το ABC, η απόφαση για την απέλαση ή παραμονή του Σέρβου τενίστα στην Αυστραλία θα καθυστερήσει, καθώς ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έλαβε κι εξετάζει επιπλέον έγγραφα.

«Οι δικηγόροι του Νόβακ Τζόκοβιτς μας παρείχαν εκτεταμένα στοιχεία και έγγραφα που σχετίζονται με την πιθανή ακύρωση της βίζας του. Όπως είναι φυσικό αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα για την απόφαση» είπε χαρακτηριστικά στο ABC εκπρόσωπος του κ. Χοκ.

Στην entry list ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Με την κυβέρνηση της Αυστραλίας να μην έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση, ο κλοιός στενεύει, καθώς έφτασε η ώρα για την κλήρωση του τουρνουά. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 10 το πρωί της Πέμπτης (13/1), με τον «Νόλε» να βρίσκεται στην entry list του Grand Slam της Μελβούρνης.

Συνεχίζει τις προπονήσεις ο «Νόλε»

Στο μεταξύ, ο Σέρβος τενίστας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για το Australian Open προσπαθώντας να κερδίσει το χαμένο έδαφος από τις ημέρες που έμεινε «κρατούμενος» στο ξενοδοχείο φιλοξενίας μεταναστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο βρετανικός Τύπος οι διοργανωτές του κορυφαίου αθλητικού event φοβούνται τώρα ότι θα ξεσπάσει βία στις εξέδρες εάν επιτραπεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς να παίξει φέτος στο τουρνουά, μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στην «Αυγή»: Παραιτήθηκε ο διευθυντής, κλείνει το καθημερινό φύλλο

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού - Πότε θα χιονίσει στην Αττική (vids)

Kίνα: Ανησυχητικές εικόνες από «στρατόπεδα» καραντίνας -Ασθενείς κλείνονται…σε μεταλλικά κουτιά

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η επόμενη αποχώρηση με... διπλή βόμβα; Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητoύ

Survivor: Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Πιλίδη και Κατσαούνη – Τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους