ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε – Η ώρα και κανάλι του τελικού

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό του Monte-Carlo Masters, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τους διοργανωτές, ο 23χρονος τενίστας με την παρουσία του στον τελικό έχει ήδη εξασφαλίσει 456.720 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό θα μεγαλώσει σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο, καθώς ο νικητής παίρνει 836.335 ευρώ.

Τελευταίο εμπόδιο για να τα καταφέρει θα είναι ο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα, ο οποίος προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό τουρνουά ATP. Ο 22χρονος Ισπανός ήταν πολύ καλό κι απέκλεισε στα τρία σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Ο τελικός ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς – Φοκίνα θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/4) στις 15:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον τελικό του Monte-Carlo Masters με εκπληκτική εμφάνιση! - Tα highlights

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο Νο1 του ταμπλό στη Βαρκελώνη – Ο δρόμος ως τον τελικό