ΣΠΟΡ

Ρονάλντο: Το «παλάτι» των 20 εκατ. ευρώ που χτίζει ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: Το «παλάτι» των 20 εκατ. ευρώ που χτίζει ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Το σπίτι θα χτιστεί στην Κουίντα ντα Μαρίνια στην Πορτογαλία.

Ένα μικρό παλάτι στην πορτογαλική Ριβιέρα χτίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να ζήσει με την οικογένειά του όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο

Στην άνεση και τη χλιδή θέλει να ζήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν θα εγκαταλείψει τα γήπεδα και γι΄αυτό φροντίζει από τώρα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η βρετανική Sun, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει το σπίτι των ονείρων του, το κόστος του οποίου θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ (17 εκατ. λίρες).

Ο 37χρονος φόργουορντ αρχικά - σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα - είχε υπολογίζει ότι το σπίτι θα έφτανε τις 10 εκατομμύρια λίρες όμως τελικά - λόγω και της αύξησης του κόστους των υλικών αλλά και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή για την τελειότητα θα ανέλθει στα 17 εκατ.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Ρονάλντο αναφέρουν: «Προσπάθησε για την τελειότητα σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα και θέλει το ίδιο και εκτός γηπέδου. Θέλει τα πάντα για αυτόν και την οικογένειά του. Στο σπίτι αυτό θα αποσυρθεί μόλις τελειώσει η καριέρα του και θέλει να είναι 100% ευχαριστημένος με αυτό».

Το σπίτι, το οποίο θα μοιραστεί ο μπαμπάς των πέντε παιδιών Ρονάλντο με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, βρίσκεται στην Κουίντα ντα Μαρίνια, στην πορτογαλική Ριβιέρα.