ΣΠΟΡ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στο Diamond League οι Τεντόγλου και Στεφανίδη, πριν το Μόναχο

Μίλτος Τεντόγλου
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Ο Μίλτος Τεντόγλου κι η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστούν στο Diamond League του Μονακό, πριν το μεγάλο «ραντεβού» του Μονάχου.

Ο αγώνας στο Πριγκιπάτο είναι ο τελευταίος της σειράς μίτινγκ στίβου πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Αυγούστου.

Το μίτινγκ του Μονακό θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/8) και το «παρών» θα δώσουν ορισμένοι από τους κορυφαίους «σταρ» του παγκόσμιου στίβου.

Μέσα σε αυτούς και δύο «δικοί» μας αθλητές, ο λόγος για τον Μίλτο Τεντόγλου και την Κατερίνα Στεφανίδη, οι οποίοι θα δώσουν το τελευταίο τεστ πριν το κορυφαίο γεγονός στην Ευρώπη.

Ο Τεντόγλου, πριν δύο ημέρες έδωσε το παρών στο Diamond League της Σιλεσία, όπου διατήρησε το αήττητο σερί του. Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να κάνει και στο Μονακό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Ινδό, Μουραλί Σρισανκάρ, αλλά και τον Σουηδό, Τομπίας Μόντλερ, ο οποίος θα είναι βασικός αντίπαλος του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τα πρώτα της αγωνιστικά άλματα, μετά τον αγώνα του Όρεγκον, θα κάνει στο Μονακό, η Κατερίνα Στεφανίδη. Σε ένα στάδιο που της αρέσει να αγωνίζεται και στο παρελθόν έχει πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις, θα επιδιώξει να κυνηγήσει μεγάλα άλματα. Παρούσες θα είναι οι Σάντι Μόρις και Νίνα Κένεντι, αλλά και οι Ευρωπαίες, Τίνα Σουτέι και Αντζέλικα Μοσερ.

Σχετικές ειδήσεις