ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς - Στέφανος Τσιτσιπάς: Για μια θέση στον τελικό!

Νόβακ Τζόκοβιτς Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Photo/Alessandra Tarantino

Νόβακ Τζόκοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Paris Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Παρίσι και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον έβδομο τελικό καριέρας σε «1000άρι».

Να θυμίσουμε ότι φέτος έχει παίξει ήδη σε δύο, σε Ρώμη, Σινσινάτι και σήμερα (5/11) θα επιδιώξει να… τριτώσει το καλό! Η αποστολή του, φυσικά, μόνο εύκολη δεν είναι καθώς αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετράει 19 συνεχόμενες νίκες στο tour! Ο «Νόλε» είναι ο κάτοχος του τροπαίου, αλλά κι ο πολυνίκης του τουρνουά με 6 τίτλους.

Στα προημιτελικά, ο Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 του Τόμι Πολ, ενώ ο Τζόκοβιτς επιβλήθηκε κι αυτός στα δύο σετ του Λορέντζο Μουζέτι. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν για 11η φορά, με τον Σέρβο τενίστα να προηγείται με 8-2. Τελευταία συνάντηση τους ήταν πριν από έναν μήνα στον τελικό του τουρνουά της Αστάνα, όπου ο Τζόκοβιτς είχε επικρατήσει του Τσιτσιπά με 2-0 σετ.

Η ώρα και το κανάλι

Ο ημιτελικός του Paris Masters, Νόβακ Τζόκοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου (5/11). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει όχι πριν τις 17:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του στο LIVE του Newsbomb.gr

Οι ημιτελικοί του Paris Masters

  • Ρούνε - Οζέρ Αλιασίμ (15:00 - CosmoteSport6HD)
  • Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς (17:30 - CosmoteSport6HD)

Σχετικές ειδήσεις