ΣΠΟΡ

Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα «λύγισε» από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ισπανία

Εθνική Πόλο
koe.org.gr

Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά λύγισε με 11-8 στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του FINA World Cup στο πόλο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοίταξε στα μάτια για τρία οκτάλεπτα τους «φούριας ρόχας», αλλά στην τελευταία περίοδο, δεν άντεξε.

Η Ισπανία βρήκε λύσεις στα τελευταία λεπτά και πήραν τη νίκη, έχοντας ως «όπλο» την άμυνά της και τον εξαιρετικό Αγκίρε, ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις. Από την άλλη, η Ελλάδα, παρά την ήττα, άφησε υποσχέσεις με την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα της στη σεζόν.

Ο επόμενος αγώνας για τη «γαλανόλευκη» στον όμιλο της Ποντγκόριτσα είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (10/3) στις 20:30 (ωρα Ελλάδας) κόντρα στη Σερβία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 8-11
Οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-2, 1-4.
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Παπαναστασίου 1, Φουντουλης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαΐδης, Κάκαρης 1, Σολανάκης, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Νταβίντ Μαρτίν): Αγκίρε, Μουναρίθ 5, Μπιέλ, Ντελ Τόρο, Σαναχούγια 1, Γκομίλα, Φάμερα, Καμπάνιας 2, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λόριο.

Σχετικές ειδήσεις