ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στόχος η διάκριση στο Wimbledon - Ξεκινά προετοιμασία από Στουτγάρδη

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στόχος η διάκριση στο Wimbledon - Ξεκινά προετοιμασία από Στουτγάρδη
EPA/CAROLINE BLUMBERG, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άμεση στροφή στο χορτάρι κάνει ο Έλληνας πρωταθλητής, έχοντας ως στόχο τη διάκριση στο Wimbledon και ξεκινά την προετοιμασία του από το τουρνουά της Στουτγάρδης.

Το Roland Garros έχει ήδη περάσει στο παρελθόν για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά από τον Κάρλος Αλκαράθ, ο Έλληνας τενίστας έκανε άμεση στροφή στην επιφάνεια με χορτάρι, θέλοντας να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της συμμετοχής του στο 3ο Grand Slam της σεζόν, το Wimbledon.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο «Tsitsifast» θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Στουτγάρδης, το οποίο έχει ανάλογη επιφάνεια. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας πήρε wild card και την επόμενη εβδομάδα 12-16 Ιουνίου θα είναι ο επικεφαλής στο ταμπλό του Boss Open, που ανήκει στα ATP 250.

Παράλληλα, το «παρών» στο εν λόγω του τουρνουά της γερμανικής πόλης θα δώσουν οι Τέιλορ Φριτζ, Φράνσις Τιάφοου, Χούμπερτ Χούρκατς, Ματέο Μπερετίνι και Νικ Κύργιος. Ωστόσο, η προετοιμασία του δεν σταματά εκεί.

Στην συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο Χάλε, από τις 19 έως τις 25 Ιουνίου και θα πάρει μέρος στο τουρνουά επίδειξης «The Boodles», μία εβδομάδα πριν το Wimbledon, το οποίο θα γίνει από τις 27 Ιουνίου, μέχρι την 1η Ιουλίου. Το βρετανικό Open θα λάβει χώρα από τις 3 Ιουλίου μέχρι τις 16 του μηνός.

Σχετικές ειδήσεις