ΣΠΟΡ

Στίβος: Αθλητής έσπασε το πόδι κριτή - Έριξε πάνω του τη σφύρα (vid)

Στίβος: Αθλητής έσπασε το πόδι κριτή - Έριξε πάνω του τη σφύρα (vid)
Print screen / Twitter

Στίβος: Ένας σοκαριστικός τραυματισμός «στιγμάτισε» τους Ασιατικούς Αγώνες, όταν αθλητής έσπασε το πόδι κριτή ρίχνοντάς του πάνω του τη σφύρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα, η οποία φιλοξενεί τους Ασιατικούς Αγώνες. Ο Αλί Ζανκάουι από το Κουβέιτ προσπάθησε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στην σφυροβολία, ωστόσο, προκάλεσε έναν σοβαρότατο τραυματισμό σε κριτή που ήταν στο πλάι.

Ο Άραβας αθλητής δεν σημάδεψε σωστά, με αποτέλεσμα να μην ρίξει τη σφύρα βάρους 7,26 κιλών στην ευθεία του, αλλά στα πλάγια, όπου βρισκόταν ο Χουάνγκ Κινούα, κριτής του αγωνίσματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Reuters» ο 62χρονος Κινέζος κριτής υπέστη κάταγμα στο πόδι, κάτι που του προκάλεσε μεγάλη αιμορραγία, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί, ο αθλητής από το Κουβέιτ προσπαθεί να πιέσει το πόδι του κριτή για να σταματήσει την αιμορραγία.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της διοργάνωσης, ενημέρωσε για την κατάσταση του κριτή, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κλινική για την αντιμετώπιση του τραύματός του. «Ο κριτής έφτασε στο νοσοκομείο στις 20:15 και διαγνώστηκε με ανοιχτό κάταγμα κνήμης. Οι ζωτικές ενδείξεις του είναι σταθερές», αναφερόταν στην ενημέρωση.

Για την… ιστορία, ο Αλί Ζανκάουι τερμάτισε όγδοος στον αγώνα, έχοντας ως καλύτερη βολή στα 65,57 μέτρα, την καλύτερή του για τη φετινή χρονιά και η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του κριτή.

Σχετικές ειδήσεις