ΣΠΟΡ

Ερωτική εξομολόγηση της Μπαντόσα σε Τσιτσιπά από Μαλδίβες: «Ο Στέφανος είναι όμορφος, τρυφερός»

Ερωτική εξομολόγηση της Μπαντόσα σε Τσιτσιπά από Μαλδίβες: «Ο Στέφανος είναι όμορφος, τρυφερός»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πρόσφατα πως είναι φουλ ερωτευμένος!

Τον έρωτά τους ζουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα και μάλιστα αυτό το διάστημα κάνουν διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες.

Μάλιστα η Ισπανίδα τενίστρια φαίνεται ότι έχει διάθεση για ερωτικές εξομολογήσεις.

Μετά τις δηλώσεις του Στέφανου όπου δήλωσε πως είναι φουλ ερωτευμένος!

Η Πάουλα Μπαντόσα απάντησε μέσω twitter γράφοντας:

«Ο Στέφανος είναι...» και έβαλε μια λίστα από επίθετα για να χαρακτηρίσει τον σύντροφό της και μεταξύ αυτών είναι «όμορφος», «έξυπνος», «ώριμος», «τρυφερός», «ταπεινός», «ρομαντικός», «γενναιόδωρος» και «χαρισματικός».

Γιατί το κορίτσι του Τσιτσιπά σταμάτησε να ποστάρει αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Η Πάουλα Μπαντόσα είναι μία από τις καλύτερες τενίστριες της εποχής μας και αυτό μαρτυρά και η βαθμολογία της στην παγκόσμια κατάταξη που την έχει ανεβάσει στο νο.2 του κόσμου, ενώ έχει κερδίσει κοντά στα 6 εκ. δολάρια από το τένις και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αθλήτριες από τον χώρο του τένις.

Η 26χρονη Ισπανίδα που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από μικρή αγαπούσε τη μόδα και τον χορό με μεγάλη αδυναμία στο λάτιν.

Πλέον, έχει σχέση με τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Κουβανό Χουάν Μπετανκούρ. Την περασμένη άνοιξη, ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους και πλέον ζουν τον έρωτά τους ευτυχισμένοι.

Η Πάουλα έχει μάλιστα γνωρίσει και τους γονείς του Στέφανου Τσιτσιπά, ενώ σε παιχνίδια που ακολούθησαν μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, την είδαμε να κάθεται πότε δίπλα στον πατέρα και πότε δίπλα στην μητέρα του.

Η Μπαντόσα, πριν τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά πολύ συχνά ανέβαζε φωτογραφίες είτε τόπλες είτε πιο... σέξι, ωστόσο πλέον εάν παρατηρήσει κανείς τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες αυτές δεν υπάρχουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που πρόκειται για διαφημιστικές συνεργασίες.

Η τενίστρια πλέον εμφανίζεται εμφανώς πιο «συντηρητικά» ντυμένη, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν ότι το ζευγάρι μπορεί να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση του.