ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Γιορτάζει τα 116 χρόνια απ’ την ίδρυσή του – Οι αναρτήσεις ΚΑΕ και ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Γιορτάζει τα 116 χρόνια απ’ την ίδρυσή του – Οι αναρτήσεις ΚΑΕ και ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Ο τεράστιος σύλλογος συμπληρώνει 116 χρόνια απ’ την ίδρυσή του, με ΚΑΕ και ΠΑΕ να σπεύδουν να ευχηθούν στο σωματείο-κοινωνικό φαινόμενο για τη χώρα.

Ο Παναθηναϊκός γίνεται 116 ετών. Μιας πορείας γεμάτης από δάκρυα χαράς και λύπης, περηφάνιας και "μάχης". Από το 1908 μέχρι το... άπειρο. Γεμάτη από πρόσωπα που έγραψαν ιστορία. Γεώργιος Καλαφάτης, Απόστολος Νικολαϊδης, Παύλος Γιαννακόπουλος και πολλοί άλλοι. Αθλητές κολοσσοί που έφεραν απίστευτες επιτυχίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα. Ένα απ’ τα κορυφαία πολυαθλητικά σωματεία της Ευρώπης, το «τριφύλλι» που έχει κάνει τη χώρα μας να καμαρώνει με περηφάνια πάρα πολλές φορές.

Η 3η Φεβρουαρίου έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους όσα πρεσβεύει το σωματείο, κάνοντας τα εκατομμύρια των φιλάθλων του να το λατρέψουν. Μένοντας δίπλα του «στις χαρές και στις λύπες» όπως λέει και το δικό τους σύνθημα.

Μόλις μπήκε η 3η Φεβρουαρίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor και η «πράσινη» ΠΑΕ, με ξεχωριστές αναρτήσεις τους ευχήθηκαν στο «τριφύλλι». Το μπασκετικό τμήμα με ένα video που συμβολίζει το χτύπο της καρδιάς που πάντα συμβαδίζει με το πράσινο και το λευκό, με το Τριφύλλι. «??? χρόνια, ο δικός μας χτύπος…», γράφει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ πόσταρε μια όμορφη φωτογραφία με τον ιδρυτή του συλλόγου, Γεώργιο Καλαφάτη, τον αριθμό «116» και φυσικά τον Παρθενώνα, σύμβολο της πόλης-έδρας του κορυφαίου σωματείου.