ΣΠΟΡ

«Βόμβα» Τεντόγλου: Σκέφτεται σοβαρά να αφήσει το μήκος για το τριπλούν!

«Βόμβα» Τεντόγλου: Σκέφτεται σοβαρά να αφήσει το μήκος για το τριπλούν!

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου, αποκάλυψε πως προτίθεται να αλλάξει άθλημα και να πάει στο τριπλούν αν περάσει η αλλαγή βαλβίδας για το μήκος.

Είναι ο κορυφαίος αθλητής μήκους στον κόσμο. Το πιστοποίησε και στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο Μίλτος Τεντόγλου όμως, όπως πάντα εκπλήσσει. Αυτή τη φορά μίλησε για την… όρεξη που δεν είχε επειδή ο τελικός έγινε πρωί κι αυτό επηρέασε τα άλματά του.

Παράλληλα, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιέφερε ακόμη και να χάσει, ήθελε την καλή επίδοση. Η οποία δεν ήρθε επειδή ο αγώνας έγινε πρωί. Τη… βόμβα, όμως, την κρατούσε για το τέλος. Όταν και αναφέρθηκε στην αλλαγή βαλβίδας που θα γίνει στο μήκος.

Στοιχείο που όπως είπε, θα κάνει εύκολο το άθλημα κι αυτό είναι άδικο για αθλητές όπως τον ίδιο που προπονείται τόσα χρόνια για το ρυθμό και τον συγχρονισμό που είναι το δύσκολο κομμάτι του αγωνίσματος. Πρόσθεσε κιόλας πως σε περίπτωση που προχωρήσει αυτή η αλλαγή, θα κάνει τριπλούν:

«Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν»!

Σχετικές ειδήσεις