PHOTOS

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις! Ποιοι σταρ του αθλητισμού έπεσαν θύματά του (photos)

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις! Ποιοι σταρ του αθλητισμού έπεσαν θύματά του (photos)

Η εξάπλωση του κορονοϊού είναι ραγδαία σε όλο τον πλανήτη και ο ιός δεν κάνει διακρίσεις.

Στη λίστα των ανθρώπων που νόσησαν είναι και πολλοί σταρ του αθλητισμού απ' όλο τον κόσμο. Κορυφαίοι μπασκεμπολίστες και ποδοσφαιριστές, αστέρια του NBA ενώ μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο παγκοσμίως ήταν ο θάνατος του πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Λορένθο Σανθ.

Ποιοι όμως από τους αστέρες του αθλητισμού παγκοσμίως έπεσαν θύματα της πανδημίας; Ας τους δούμε έναν προς έναν...

Σε καραντίνα ο Σλούκας



Θετικός στον covid-19 βρέθηκε ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας της Φενερμπαχτσέ Κώστας Σλούκας ο οποίος πέρασε τις ημέρες της καραντίνας στη Θεσσαλονίκη.

Τα κρούσματα στο NBA

Ο κορονοϊός "χτύπησε" με πείσμα το NBA με την σεζόν να έχει διακοπεί από το πρώτο κρούσμα.

Θετικοί στον covid-19 έχουν διαγνωστεί μεταξύ άλλων ο Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ), ο Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ), ο Κρίστιαν Γουντ (Ντιτρόιτ Πίστονς), ο Κέβιν Ντουράντ (Μπρούκλιν Νετς), ο Μάρκους Σμαρτ (Μπόστον Σέλτικς).

Μαλντίνι και υιός

Στη λίστα με τους ανθρώπους του αθλητισμού που έχουν νοσήσει είναι και η παλιά μεγάλη δόξα της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι μαζί με τον υιό του Ντανιέλ.

Στην Ιταλία τα κρούσματα είναι πολλά. Στη σχετική λίστα θα βρούμε μεταξύ άλλων τους: Ντανιέλε Ρουγκάνι (Γιουβέντους), Μπλεζ Ματουιντί (Γιουβέντους), Χερμάν Πετσέλα (Φιορεντίνα), Πάτρικ Κουτρόνε (Φιορεντίνα), Ντούσαν Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα), Μανόλο Γκαμπιαντίνι (Σαμπντόρια), Ομάρ Κόλεϊ (Σαμπντόρια) και Άλμπιν Έκνταλ (Σαμπντόρια).

Έχασε τη ζωή του ο πρόεδρος της Ρεάλ

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Λορένθο Σανθ έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και σκόρπισε θλίψη στις τάξεις της "Βασίλισσας".

Στην Ισπανία οι ομάδες που έχουν "χτυπηθεί" περισσότεροι είναι η Αλαβές, η Εσπανιόλ και η Βαλένθια. Μεταξύ των "θυμάτων" είναι ο Εσεκίελ Γκαράι (Βαλένθια), ο Ελιακίμ Μανγκαλά (Βαλένθια) και ο Χοσέ Λουίς Γκαγιά (Βαλένθια).

Από τα πρώτα "θύματα" ο Αρτέτα

Ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα ήταν από τους πρώτους που νόσησαν στην Μεγάλη Βρετανία ενώ πολλές ομάδες μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα.

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι της Τσέλσι επίσης νόσησε, ενώ στη Γερμανία με τον covid-19 διαγνώστηκαν οι: Λούκα Κίλιαν (Πάντερμπορν), Τίμο Χούμπερς (Αννόβερο), Τζέιμς Χορν (Αννόβερο), Φάμπιαν Νούρνμπεργκερ (Νυρεμβέργη).

Επίσης, ο Μαρουάν Φελαϊνί που παίζει στην Κίνα υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην πρώτη κατηγορία της χώρας που νόσησε.