ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός: Νέα εμπόδια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Αναβλήθηκε η λαμπαδηδρομία

Κορονοϊός: Νέα εμπόδια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Αναβλήθηκε η λαμπαδηδρομία

Κορονοϊός: Τα προβλήματα συνεχίζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το 2021, με το Τόκιο να ακυρώνει προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Ο κορονοϊός έχει αναγκάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να περάσουν από 40 κύματα και μολονότι οι διοργανωτές υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση νέας αναβολής, τα εμπόδια συνεχίζουν να εμφανίζονται.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η μητροπολιτική κυβέρνηση του Τόκιο, η λαμπαδηδρομία θα αναβληθεί τουλάχιστον ως το τέλος του Ιανουαρίου λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Να θυμίσουμε ότι η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία και πρόλαβα να περάσει από ορισμένες περιοχές του Τόκιο.

Μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως, σταμάτησε κι η πορεία της. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό ήταν να ξεκινήσει και πάλι στην Παρασκευή (8/1), αλλά τα σχέδια άλλαξαν ξανά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αναζωπύρωση των κρουσμάτων ανάγκασε τον πρωθυπουργό της χώρας, Γιοσιχίντε Σούγκα να κηρύξει νέα κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην περιοχή του Τόκιο, όπου τα κρούσματα ξεπερνούν τα 2000 ημερησίως.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για το άνοιγμα της Οικονομίας