ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες εντάσεις στην ΠΑΕ Πανιώνιος

Νέες εντάσεις στην ΠΑΕ Πανιώνιος
Νέα αναταραχή έχει προκληθεί στον Πανιώνιο, με αφορμή την πρόσληψη του Χρήστου Δάρα ως γιατρού της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πολλοί ...

Νέα αναταραχή έχει προκληθεί στον Πανιώνιο, με αφορμή την πρόσληψη του Χρήστου Δάρα ως γιατρού της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πολλοί φίλοι της ομάδας «είδαν» αυτή τη συνεργασία ως ακόμη μία ένδειξη για επερχόμενη εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ και το γεγονός αυτό οδήγησε σήμερα σε παραίτηση τους αντιπροέδρους του συλλόγου, Γιώργο Ζερβακάκο (υπεύθυνος διοικητικού-οικονομικού) και Λάζαρο Καμπανόπουλο (υπεύθυνος αγωνιστικού).

Σε μία επιστολή με πολλές αιχμές κατά «... επώνυμων και ανώνυμων Πανιωνίων», ο κ.Ζερβακάκος ανέλαβε την ευθύνη της απόφασης για συνεργασία με τον Χρήστο Δάρα και επισημαίνει ότι παραιτείται για λόγους αξιοπρέπειας, αλλά και ως ένδειξη διαμαρτυρίας «... έναντι όλων εκείνων που βλέπουν συνεχώς φαντάσματα».

Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Ζερβακάκου αναφέρει τα εξής:

«Αναλαμβάνω πλήρως της ευθύνη για τη συνεργασία με τον αθλητίατρο κ. Δάρα. Η συγκεκριμένη επιλογή έγινε με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον της ΠΑΕ Πανιώνιος και μόνο. Άλλωστε το συμφέρον του Πανιωνίου ήταν ο μοναδικός μου στόχος όταν ανέλαβα συγκεκριμένο έργο πριν από ενάμιση περίπου μήνα και όταν ο Πανιώνιος αγωνιστικά και διοικητικά ήταν σε δύσκολη κατάσταση.

Τότε χτυπήσαμε πόρτες πολλών επώνυμων και ανώνυμων Πανιωνίων, οι οποίοι είτε μας την έκλεισαν κατάμουτρα γιατί είχαν άλλη «φιλοσοφία», είτε μας ζήτησαν τους θησαυρούς της Αγγλίας για να «βοηθήσουν».

Όλα τα στοιχεία για το τι έχει γίνει αυτό τον ενάμιση μήνα είναι στη διάθεση όλων αυτών που με ευκολία ισχυρίζονται ότι με τις επιλογές μας θέλουμε να διευκολύνουμε τη έλευση του ενός ή του άλλου.

Είμαι 3 γενιές Πανιώνιος και πραγματικά υπερήφανος που υπηρέτησα την κυανέρυθρη ιδέα διπλά στον αείμνηστο Μιχάλη Σταματελάτο και σαν αντιπρόεδρος, ή μέλος του Δ.Σ. τελευταία, δίπλα στον Κ. Τσακίρη.

Επειδή όμως δεν βάζω τίποτα πάνω από την αξιοπρέπειά μου, παραιτούμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος, όχι μόνο γιατί θεωρώ ότι αδικούμαι με όσα λέγονται, αλλά και για να διαμαρτυρηθώ με αγανάκτηση έναντι όλων εκείνων που βλέπουν συνεχώς φαντάσματα.

Θα πρέπει να ξέρουν όμως, ότι η γκρίνια δεν βοηθά αλλά υποσκάπτει. Είναι η στιγμή που όλοι, ο καθένας ξεχωριστά, θα πρέπει να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και τι κάνουν πραγματικά για το σύλλογο.

Όταν με το καλό ο Πανιώνιος θα έχει σωθεί αγωνιστικά, θα έχουμε την πολυτέλεια να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις. Μέχρι τότε προέχει η ηρεμία της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Καμπανόπουλος γνωστοποίησε την αποχώρησή του ως συνέχεια εκείνης του Γιώργου Ζερβακάκου, τονίζοντας ότι «... από τη στιγμή που πληροφορήθηκα την ανακοίνωση που εξέδωσε περί της παραίτησής του, δεν μπορώ και εγώ να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ομάδα».