ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντάνι Άλβες: Συνελήφθη για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Ντάνι Άλβες: Συνελήφθη για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Στη σύλληψη του Ντάνι Άλβες προχώρησαν οι Αρχές της Βαρκελώνης μετά την κατάθεσή του για την καταγγελία μιας γυναίκας περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε τοπικό κλαμπ στις 30 Δεκεμβρίου.

Συνελήφθη το πρωί από τις ισπανικές Αρχές, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Ισπανοί αστυνομικοί συνέλαβαν τον βραζιλιάνο τον οποίο οδήγησαν στα δικαστήρια για ανάκριση, μετά την υποβολή καταγγελία από τη γυναίκα η οποία υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από εκείνον στο φημισμένο Sutton Club της καταλανικής πόλης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρσελόνα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση. Ο Ντάνι Άλβες που παίζει πια στη μεξικανική Pumas, παραδέχθηκε πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο club στις 30 Δεκεμβρίου, ημέρα για την οποία καταγγέλθηκε.

Σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σχετική έρευνα, επιμένοντας όμως πως: «Δεν ξέρω τη συγκεκριμένη γυναίκα. Δεν ξέρω το όνομά της, δεν την ξέρω, δεν την έχω δει ποτέ».